1. července 2016

Nabídka tatínka Bětky

Stejně jako minulý rok nabízí tatínek Bětky Eskymáčkům, kteří budou o prázdninách v Praze možnost setkání. I když se naše děti rozběhnou o prázdninách do různých tříd, nemusí se přetrhnout přátelské vazby mezi nimi.
Pokud se setkání uskuteční a dostanu nějaké fotografie, určitě je zde na začátku příštího školního roku vystavím. HP


Vážení a milí spolurodiče z 2.E,

tak jako loni navrhuji - po dohodě s Bětou - letní setkání dětí z 2.E, těch, které budou v Praze a třeba by se chtěli vidět s ostatními...

Konkrétně uvažuji o následujících dnech:

V červenci:
v pondělí 18. 7. nebo v úterý 19.7.

V srpnu:
pondělí 15.8.

V kterou denní dobu? Třeba dopoledne (od cca 9 do 12 hodin) nebo odpoledne (od cca 14 do 17 hodin).

Kde? V lesoparku, místo srazu bychom domluvili.

Pro děti rád připravím program - hry a soutěže, stejně jako jim jistě dáme okusit volnost nějakou dobu volně si hrát v lesoparku.

Dohodl jsem se s paní učitelkou, že toto pozvání vyvěsí na Eskymáčky. Prosím, dejte mi vědět - mailem, SMS nebo telefonem, řekněme do 4. července, abych mohl Vaše případně reakce co nejdříve zpracoval a dát vědět, zda, kdy a kde.

Hlavně mi, prosím, vedle jména Vašeho dítka či dítek, sdělte, který den či dny by Vám vyhovovaly, zda v těch dnech spíše dopoledne nebo odpoledne atd., abych s tím nějak mohl naložit. A samozřejmě prosím o spojení na Vás.

Navrhněte třeba i jiné resp. další dny setkání - rád tyto vaše další návrhy zprostředkuji ostatním, kteří se ozvou, i kdyby to bylo v době, kdy bude Běta mimo Prahu - můžete se jistě setkat i bez nás.



Ozvěte i Vy , kteří byste chtěli být o případné akci informováni, i když třeba zatím máte o celé věci pochybnosti, nebo nevíte, který den se Vám hodil či zda budete v Praze apod. nebo kteří o programu svých dětí budete rozhodovat průběžně či později - i Vám rád zašlu všechny informace, které v dané chvíli budu mít. Rád též všem zodpovím případné dotazy.

Na koho budu mít mail, tomu pak pošlu upřesněné případné akce - stejně jako i třeba oznámení, že se nic pro nezájem nekoná.

Těším se, že se třeba v létě uvidíme. Vlastně - copak my - hlavně naše děti!

Zdravím Vás a přeji hezké léto

Pavel Kolínský
602 376 506