8. května 2016

Informace ke spaní ve škole od 12. 5. do 13. 5.


Ve čtvrtek se sejdeme v 17 hodin dole v přístavbě a nanosíme si věci do třídy. Pokud je to příliš brzy, domluvme se a sejdeme se později, navrhuji 18 hodin. Dejte mi vědět mailem nebo sms do středy ráno, abych to mohla pozměnit. Podřídím se většině.

Na přespání budeme potřebovat:

Karimatku či nějakou jinou podložku na spaní a spacák, případně malý polštářek a plyšáčka.  S sebou pyžamo nebo něco vhodného na spaní a kartáček na zuby. (Budeme provádět pouze základní hygienu.)  Hrneček, talířek,(nejlépe nerozbitné), lžičku, lahvičku na pití na páteční dopoledne.

Děti, které berou nějaké léky, je budou mít s sebou a popsané dávkování pro moji kontrolu. Každý mi ukáže, jak si je vezme – na každého dohlédnu.

Jídlo a pití:
Budeme společně večeřet, ráno snídat a ještě bude potřeba svačina na páteční dopoledne. Předpokládám, že donesené jídlo budeme i sdílet, tak prosím připravte něco vhodného. Samozřejmě, že mohou mít děti jídlo i jen pro sebe, některým představa podělit se s ostatními nedělá dobře. Nebudeme mít možnost uschovat si jídlo v lednici, tak dětem dejte něco, co nepodléhá rychlé zkáze. Uvaříme si čaj a případně bude šťáva.

Ve škole zůstane ze čtvrtka na pátek aktovka s učením.                                                

Prosím všechny rodiče, kteří budou schopní odnést věci po naší noci již v pátek ráno, aby si pro ně přišli v pátek v 7:45 do naší třídy, všechno se dětem do skříněk nevejde a nebude to kam dát.
Na přespání nebudeme potřebovat:
mobily, playstationy atp. Pokud si je děti vezmou, vypnou si je. V rámci "tréninku" na ŠvP je nepoužijeme.
Pokud máte nějaké dotazy a připomínky k této akci, sdělte mi je co nejdříve, abych mohla reagovat, případně dát vědět ostatním. Děkuji.