3. září 2015

Činnost ve škole 3. 9.

Dnes jsme se ještě neučili, ale probrali jsme velmi zevrubně "Chartu proti šikanování", vysvětlili jsme si velmi pečlivě všechny neznámé pojmy a postupy při případném setkání se se závadovým chováním, protože si myslím, že je to velmi důležité.

Přečetli jsme si jednu zajímavou kapittolku z knihy Anička ve městě - zkuste se doma zeptat o čem to bylo. Vystupovali tam Tadeáš a Meliska. Ale více neprozradím...:)

Zkontrolovali jsme si, kdo co dělal o prázdninách pro školu. Někteří byli velmi a velmi šikovní a zúčastnili se všech navrhovaných aktivit, chci Vám za to, milí rodiče moc poděkovat, je mi jasné, že se zapojila celá rodina. 
Našli jsme překrásné prázdninové deníky s nesmírně přesnými zápisy i s fotografiemi a vstupenkami. Bylo to počteníčko a snad i inspirace pro méně aktivní.
Podívala jsem se, kdo co přečetl za knihy.
Zkontrolovala jsem zelené matematiky. Asi polovina dětí je má do pondělka dopočítat, protože před prázdninami jsme se domluvili, že to dotáhnou a nestalo se tak.

Děti měly první hodinu angličtiny. Ten kdo dostal učebnici angličtiny již dnes, má jako vyučujícího na angličinu pana učitele Mariana Adamíka. Ostatní mají paní učitelku Josefu Gregorovou. 

Zítra naposledy odvedu děti, které nepůjdou do družiny ale rovnou na oběd ke vchodu k přístavbě. Od pondělí se budeme učit podle rozvrhu a děti budou po vyučování odcházet hlavním vchodem, kde kontroluje doprovod a odchody dětí šatnář.